Meteen naar de content

Spring SALE : 2+2 GRATIS & -20% KORTING

Shop nu betaal later met Klarna

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending!

    Leather Care

    Houd er rekening mee dat nerf en kleine kleurverschillen kenmerken zijn van echt leer en uniek zijn voor elk accessoire. Verschillende leersoorten reageren anders op kleurstoffen en slijtage, en het accessoire kan er in de loop van de tijd van uiterlijk veranderen.

    Zorgvuldige zorg wordt aanbevolen, omdat contact met lak, parfum of iets dat alcohol bevat schade kan veroorzaken. Door uw accessoire uit de buurt van direct zonlicht, hitte, vochtigheid en water te houden, verlengt u de levensduur. Blootstelling aan make-up, olie, kleurstoffen en donkere denim kan vlekken op het leer veroorzaken en moeilijk te verwijderen zijn. Zorg ervoor dat u uw leer tegen water beschermt, omdat dit een vlek op uw artikel kan veroorzaken. Als uw product toch nat wordt, dept u het gewoon met een pluisvrije absorberende doek van een lichte kleur.

    Om het beste uiterlijk voor een langere periode te behouden, raden we aan om blootstelling aan extreme temperaturen, schurende oppervlakken, vocht en op olie gebaseerde omstandigheden te vermijden.

    Indien nodig raden we aan om het product af te nemen met een droge, pluisvrije doek.