Meteen naar de content

Spring SALE : 2+2 GRATIS & -20% KORTING

Shop nu betaal later met Klarna

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending!

  Return

  REFUND
  Je krijgt het totaal betaalde bedrag (inclusief de standaard verzendkosten) teruggestort. Als je één of meerdere artikelen uit je oorspronkelijke bestelling retourneert en de totale waarde van de overige artikelen lager is dan de drempel van € 50, dan brengen we met wederzijdse werking verzendkosten in rekening. Dit doen wij door het betaalde bedrag voor het item(s) dat u heeft geretourneerd te verlagen met de verzendkosten in uw land.

  Retourneer de artikelen zo snel mogelijk, maar binnen 14 dagen vanaf de dag waarop u gebruik heeft gemaakt van het herroepingsrecht. Je kunt je artikelen altijd retourneren binnen de bedenktijd. Houd er rekening mee dat het 14 dagen kan duren voordat de terugbetaling op uw bankrekening is gestort. We kunnen je terugbetaling opschorten totdat we het product of de producten hebben ontvangen of bewijs hebben dat de producten zijn verzonden. Uw terugbetaling wordt gedaan met de betaalmethode waarmee de bestelling is geplaatst.

  Indien u niet tevreden bent met uw bestelde product(en), kunt u de overeenkomst binnen de bedenktijd zonder opgave van redenen ontbinden (herroepingsrecht). De bedenktijd gaat in op de dag nadat je het product hebt ontvangen of op de dag dat een door jou aangewezen derde (dit is niet de vervoerder) het product heeft ontvangen.

  Om in aanmerking te komen voor restitutie, moet het product ongebruikt zijn en zich in dezelfde staat bevinden als waarin je het hebt ontvangen. Tevens dient het product in de originele verpakking geretourneerd te worden

  In geen geval worden monogrammen of op maat gemaakte producten geaccepteerd ter overweging van het retourneren om van gedachten te veranderen. We vergoeden of ruilen geen monogrammen of op maat gemaakte producten, tenzij het artikel defect is.

  Mocht uw product defect of beschadigd raken tijdens het transport, dan repareert of vervangt ENRICH B.V. uw product indien nodig kosteloos. Artikelen die beschadigd zijn als gevolg van normale slijtage worden niet als defect beschouwd.
  Stuur een e-mail naar info@enrichofficial.com met je ordernummer voor retourneren.