Meteen naar de content

Spring SALE : 2+2 GRATIS & -20% KORTING

Shop nu betaal later met Klarna

Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending!

  Shipping & Tracking

  Kun je me helpen mijn bestelling te volgen?

  Ons klantervaringsteam staat altijd klaar om u te helpen. We zijn bereikbaar via de websitechat of u kunt een e-mail sturen naar info@enrichofficial.com. Zorg ervoor dat u alle trackinggegevens zorgvuldig controleert. We raden u ook aan om contact op te nemen met uw lokale postdienst, aangezien deze u verdere updates zal bezorgen.

  Waar kan ik mijn bestelling volgen?

  Zodra uw bestelling is voltooid, ontvangt u een e-mail met een verzendbevestiging. U kunt uw bestelling dan volgen via de trackinglink in de e-mail. Het kan 1-3 werkdagen duren voordat je bestelling wordt verzonden

  *Houd er rekening mee dat het na verzending ongeveer 24 uur kan duren om te updaten

  Waar verzend je naar?

  Wij verzenden wereldwijd, inclusief: Australië, Nieuw-Zeeland, Verenigde Staten, Canada, het Verenigd Koninkrijk. Europa, Azië, het Midden-Oosten, Japan en vele andere landen.

  Hoe lang duurt het voordat mijn bestelling aankomt?

  Onze verzendtijden voor de meeste van onze internationale regio's zijn:

  Bijgehouden standaard verzending (6-10 werkdagen)
  DHL Express verzending (2-3 werkdagen)

  Alle bestellingen worden binnen 1-3 werkdagen vanuit ons magazijn verzonden.

  *Alle verzendtijden zijn exclusief inklaring/douanevertragingen.

  Wordt mijn pakket op mijn adres afgeleverd?

  Ja! Je pakket wordt afgeleverd op het adres dat je bij de aankoop hebt opgegeven.
  Als u echter niet thuis bent op het moment van levering, of als u een onjuist adres hebt opgegeven, wordt uw pakket doorgestuurd naar uw plaatselijke postkantoor voor afhaling.

  Als het pakket is doorgestuurd naar het postkantoor, is het de verantwoordelijkheid van de klant om dit op te volgen.
  *Let op: klanten in de VAE en Israël moeten hun pakketten ophalen bij hun plaatselijke postkantoor.

  Mijn adres is onjuist, kunt u dit alstublieft wijzigen?

  Neem zo snel mogelijk contact op met info@enrichofficial.com of onze website-chatservice. We kunnen adresgegevens wijzigen als uw bestelling nog niet door ons distributieteam is verwerkt. Als uw bestelling niet kan worden afgeleverd vanwege een onvoldoende of onvolledig adres, neemt ons Customer Experience-team contact met u op om een ​​nieuwe levering te regelen.

  Zullen er douanekosten of belastingen zijn?

  Douanekosten of belastingen verschillen per land. Er kunnen extra belastingen of douanekosten worden geheven in de haven van binnenkomst in het ontvangende land.

  Als u niet zeker bent van de douanekosten in uw land, neem dan contact op met uw postkantoor of douanekantoor. We doen er alles aan om een ​​snelle en vlotte levering te garanderen. We nemen echter geen verantwoordelijkheid voor eventuele vertragingen en extra kosten die kunnen worden toegepast via douane- en douanekantoren in het ontvangende land.

  Het is de verantwoordelijkheid van de klant om eventuele aanvullende invoerrechten, douane en belastingen te dekken. Om je pakketje te laten bezorgen is een betaling nodig.